CLUB FOR FIVE

Jouluna 2020

Olemme pitkän, eettisen pohdinnan tuloksena tulleet ainoaan ja oikeaan päätökseen peruuttaa itse tuottamamme joulukonsertit tältä vuodelta 2020. Emme koe olevamme oikealla tiellä, jos lähdemme tuomaan jouluun valoa omalla perinteisellä rekiretkellämme ympäri Suomen. Uskomme että tällä tavoin olemme omalta osaltamme edistämässä yhteisvastuuta ja noudatamme sitä kansalaisvelvollisuutta, jota tämä vaikea tilanne vaatii meiltä jokaiselta. Olemme kuitenkin tuottamassa striimattuna joulukuun 19. lauantaina kauniin ja tunnelmallisen kirkkokonsertin ja näin voimme tarjota turvallisen tavan tuottaa iloa ja valoa kaamoksen keskelle.

Lipun jo konsertteihimme ostaneita ja striimilipun ostavia palvellaan osoitteessa www.lippu.fi
Kaikkiin ostoshetkellä meiliosoitteensa jättäneille on tulossa informaatiota Lippupisteeltä, toivomme kuitenkin kärsivällisyyttä, sillä lippukanavat ovat ymmärrettävän kuormittuneita tällä hetkellä. Kaikki lippupalautukset saadaan kuitenkin hoidettua.
Teemme kaikki erikseen sovitut esiintymiset ja yrityskeikat ja peruutus koskee omia tuotantojamme. Ajantasaisen konserttitilanteemme näet nettisivuiltamme www.clubforfive.fi

CLUB FOR FIVE JOULUNA 2020 -konsertit:

 

Uusi albumi ”Virret” nyt myynnissä!

Tuorein albumimme ”Virret” on nyt myynnissä ja kuunneltavissa suoratoistopalveluissa. Mikäli haluat levyn CD:nä kotiisi, voit tilata sen VERKKOKAUPASTAMME!